Biorezonanta computerizata

UN STIL DE VIATA SANATOS!

La inceputul secolului XXI ne confruntam in mod acut cu o serie de provocari care ne pun in pericol echilibrul, sanatatea si viata.
Stresul cotidian, medicamentele, alcoolul, cafeaua, poluarea aerului si contaminarea mediului inconjurator, substantele chimice cancerigene din apa si alimente, sursele artificiale de lumina, ereditatea, alergia, factorii mentali, traumatismele, energia negativa, deficientele de substante nutritive, toate acestea constituie de regula cauzele profunde a 99% din problemele de sanatate, de randament scazut in munca si de vitalitate, cu care ne confruntam.
Dintre factorii mentionati mai inainte, majoritatea nu pot fi controlati, dar din fericire, putem modifica elementul cel mai important, si anume, stilul de viata, care ne afecteaza calitatea vietii cu pana la 40-50%.
Intr-un astfel de context, unul dintre cele mai importante lucruri este posibilitatea cunoasterii si aplicarii
tratamentelor cu ajutorul naturii, acestea constituind in prezent optiunea cu adevarat promitatoare catre o viata de calitate.
AVETI ACCES LA CEA MAI NOUA TEHNOLOGIE DE VERIFICARE LA DISTANTA, A STARII DE SANATATE! TESTARE LA DISTANTA PRIN BIOREZONANTA CU APARATUL QXCI!

Acest aparat reprezinta cel mai avansat sistem de analiza a corpului si de tratament energetic. El poate ajuta la identificarea cauzelor bolii, poate trata organe bolnave, poate inlatura blocajele si poate corecta disfunctiile metabolice.
El ofera terapeutului nu numai cauza bolii pacientului dar si factorii stresori ai organismului si tratamentul necesar.
CE SE POATE DETERMINA CU APARATUL QXCI !

Intolerante si alergii la alimente
Deficientele de vitamine, minerale, acizi grasi esentiali, enzime
Energia meridianelor si energia mentala
Nivelul de hidratare si oxigenare al organismului si starea organelor
Virusi si bacterii, fungi si paraziti
Starea sistemului imunitar
Predispozitia spre anumite afectiuni (cardiovasculare, neurologice, dermatologice, hormonale , digestive, reumatice si inflamatorii)
Cauzele fizice si psiho-emotionale ale problemelor de sanatate

Datorita capacitatii sale, acest dispozitiv poata neutraliza cauza bolii si distruge patogenii, se poate ocupa de problemele nutritionale, poate stimula detoxifierea, desensibiliza alergiile si reduce stresul.
Cu ajutorul aparatului se pot face sedinte de terapie energetica de echilibrare si stimulare a organismului pentru orice afectiune si astfel vom avea o vindecare adevarata si o reducere a simptomelor pe termen lung !

In urma acestei investigatii veti avea recomandari de alimentatie si de tratament personalizat, bazat doar pe ceaiuri de plante si suplimente naturiste, cu potential maxim de armonizare celulara!

Investigatia prin biorezonanta la distanta se poate realiza si fara ca pacientul sa fie conectat la aparat, astfel scanarea se poate face la distanta, adica se pot detecta dezechilibrele energetice si se poate face si terapie, doar prin conectarea mentala a pacientului cu terapeutul si stabilirea orei exacte de investigare prin biorezonanta.

Aceasta scanare se face doar pentru cei care nu se pot deplasa sau sunt din alta localitate sau alta tara.

Acuratetea acestui mod de investigare este de 85-90%, rezultatele fiind interpretate de catre terapeut, in acelasi mod in care ar fi prezent si pacientul la cabinet.

Pentru o investigare la distanta, apelati numarul de telefon: 0741987554
Multumim!