Biorezonanta computerizata

Biorezonanta diagnostic si tratament rapid, de inalta performanta

In ciuda faptului ca metodele de diagnostic au cunoscut o evolutie spectaculoasa, tot mai multi pacienti se plang de faptul ca nu reusesc sa afle un diagnostic clar si corect al afectiunii de care sufera.

Biorezonanta vine tocmai in sprijinul acestor persoane, prin aceasta metoda fiind posibila diagnosticarea disfunctiilor oricarui sistem sau organ.

Determinarea starii de sanatate prin biorezonanta este sigura 100%, nu prezinta nici un risc pentru pacient si nu are contraindicatii, fiind recomandata inclusiv pentru gravide, copii si batrani. Investigatia include scanarea fiecarui organ si sistem in parte (cardiovascular, pulmonar, digestiv, renal, reproducator, cerebral, osos, muscular, endocrin, organe de simt), depistarea deficientelor de vitamine si minerale din corp, a unor sensibilitati la paraziti, virusuri, bacterii si fungi, riscuri de imbolnavire, precum si recomandarea unui tratament naturist personalizat.

Sedinta de terapie se refera la echilibrarea si corectarea energetica a diverselor disfunctii detectate de aparatul de biorezonanta. Metoda de diagnostic prin biorezonanta nu necesita recoltarea de probe de sange, urina sau tesut, este neinvaziva, neiradianta, nu implica ingerarea de substante. In timpul investigatiilor se emit unde electromagnetice care strabat organismul, iar la iesirea din corp sunt inregistrate si analizate pe computer.

In urma analizei si interpretarii tuturor datelor colectate, dispozitivul de biorezonanta poate stabili un tratament individualizat pentru fiecare pacient in parte, prin recomandarea unor produse naturiste, prin regim alimentar, prin tratament prin biorezonanta sau alte metode.

Aparatul de biorezonanta este de ultima generatie si are capacitatea de a scana si diagnostica emisia energetica a intregului organism uman, de la aparate si sisteme pana la nivel celular si cromozomial.

Precizia de diagnostic pentru organe este cuprinsa intre 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, 80 pana la 85%. Viteza de lucru e remarcabia (de 8-10 ori mai rapid decat majoritatea aparatelor de biorezonanta folosite in momentul de fata). Diagnosticaera din timp a afectiunilor de care suferiti este extrem de importanta pentru tratarea si vindecarea acestora. Nu lasati timpul sa treaca si aveti grija de sanatatea dumneavoastra!