Nutritie RAW Vegan

Nutritie Raw Vegan, cu Lucia Gavriliță

Este fondatoarea Comunității Sănătate`n verde viu (http://sanatateinverdeviu.md/despre-mine/), consultant în nutriție vie, certificată de Hippocrates Health Institute, SUA.
Acordă consiliere privind îmbunătățirea stilului alimentar, astfel încât alimentele să devină medicamente și medicamentele- medicamente. Practică cu întreaga familie un mod de alimentație Raw Vegan de aproximativ 8 ani, cu ajutorul careia si-a rezolvat problemele serioase de sănătate ale familiei.
Trainer și formator de opinie în promovarea unui stil de viață sănătos, organizeaza cursuri si tabere de nutritie personalizata.
Elaborează planuri alimentare Raw Vegan, privind îmbunătățirea condițiilor de sănătate pentru mai multe afecțiuni ca: diabetul zaharat, tensiunea arterială, colesterol mărit, intoleranță la gluten/cazeină (inclusiv consultații privind alimentația copiilor cu ADHD sau Autism), obezitate (mentorat în pierderea în greutate), însănătoșire generală și întinerirea pielii, etc.

Va oferim planuri de nutritie RAW Vegan personalizata, in functie de diagnosticul medical.
Pentru o consultatie online va rugam sa luati legatura cu noi prin formularul de contact sau sa ne lasati un email la adresa: contact@bioprosano.ro